Avoimet työpaikat

Meillä voit tehdä työtä, jolla on merkitystä.

Samalla voit auttaa muuttamaan maailmaa tasa-arvoisemmaksi

Lisätietoja antaa:

Toimitusjohtaja Ina Ahlroos, puh. 045 610 2521 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: ina.ahlroos@jagassistans.fi


 


Henkilökohtainen apu on yksilölle tarkoitettu palvelu, jonka sisältö on luotu avustettavan tarpeiden mukaisesti. Tehdessäsi töitä henkilökohtaisena avustajana olet sidoksissa määrättyyn jäseneemme JAG:ssa ja sinun tehtävänäsi on tasoittaa tämän vamman tuomia toimintarajoitteita.  

Jäsenemme, mahdollisesti yhdessä edunvalvojansa kanssa, päättää mistä tehtävistä henkilökohtaisen avustajan on työssään suoriuduttava. 

Jokaiselle jäsenelle, JAG on tehnyt sopimuksen palveluntakaajasta. Palveluntakaajan tehtävänkuvaan kuuluu muun muassa ohjata henkilökohtaisia avustajia työssään sekä vastata henkilökohtaisen avun laadusta ja jatkuvuudesta. Palveluntakaaja on sinun työjohtajasi ja lähin esimiehesi, jonka puoleen sinun on käännyttävä työtäsi ja ammatillista työnkuvaasi koskevissa kysymyksissä. 

Henkilökohtaisena avustajana toimiminen on vastuullista ja vaativaa työtä. Tekijältään se vaatii kypsyyttä ja kykyä asettua toisen ihmisen asemaan, jotta voisi tehdä sen saman jonka autettava henkilö itse olisi tehnyt, mikäli hänellä ei olisi toimintarajoitetta. 

Työtoimenkuvaasi kuuluu tarjota henkilökohtaista apua jäsenellemme, missä hän ikinä onkaan työaikanasi. Käytännössä voit kuitenkin melko hyvin ennustaa, että tulet olemaan jossakin tietyssä paikassa kuten avustettavan kotona, koulussa, työpaikalla tai muualla jossa tämä enemmän tai vähemmän säännöllisesti oleskelee. 

Työaikanasi et saa jättää avustettavaa (yksin) muussa tapauksessa kuin siinä, että palveluntakaaja on tähän antanut luvan tai näin neuvonut toimimaan. 

Perehdytyksesi aikana tulet uutena henkilökohtaisena avustajana työskentelemään yhdessä kokeneen avustajan kanssa, jotta oppisit tuntemaan avustettavan ja jotta oppisit kommunikoimaan tämän kanssa. Voi kestää viikkojakin ennen kun aloitat itsenäisen työskentelyn. 

 

suomi
Dela |
JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. JAGs assistanskooperativ styrs av medlemmarna och drivs utan vinstintresse.