Jobba på JAG

Är du en snäll person som vill arbeta med service i form av bästa möjliga personliga assistans? 
Vi är en privat assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Som anställd hos oss blir du arbetskamrat med ett sjuttiotal kunniga och lyhörda män och kvinnor i olika åldrar. Våra uppdragsgivare finns på flera orter i södra och västra Finland, vilket innebär att du kan jobba nära där du bor. Det finns också stora möjligheter att hitta arbetstider som passar dig, oavsett om du vill arbeta mycket eller lite, ofta eller sällan, vardag eller veckoslut.

100 procent av JAGs assistenter skulle rekommendera JAG som arbetsgivare

 

Personlig assistent är ett kvalificerat yrke och du ställs ofta inför utmaningar. Du får också väldigt mycket uppskattning tillbaka! För vissa tjänster kan det krävas tidigare erfarenhet eller olika typer av utbildning, men oftast räcker det med att du är en sympatisk och pålitlig person. Innan du börjar jobba självständigt får du praktisk introduktion så att du känner dig trygg med dina arbetsuppgifter och lär känna uppdragsgivaren. 
Då och då söker vi också energiska personer som vill arbeta med administration, rådgivning, juridik, information och ekonomi på vårt kontor. Du hittar alla lediga tjänster i listan nedan.